С Демир Бозан преодолях алергията си

Здравейте. Пише ви Антон Павлов. Демир Бозан ми помогна да се справя с алергията си и искам да споделя опита си с вас.

Работя в строителна фирма и по цял ден съм на строителната площадка. Прах, мазилка, вятър, всичко се лепи върху мен. Не знам дали заради това или по други причини, но започнах да получавам много неприятни обриви по тялото.

Съпругата ми първоначално се мъчеше да ме лекува с разни кремове, но накрая заряза всичко и ми купи Демир Бозан. Откакто пия чая, алергията изчезна и вече нямам по тялото си неприятни обриви.

Въпреки че съм напълно здрав, продължавам да приемам билковата комбинация. Не пропускам да пия Демир Бозан, дори докато съм на работа. Благодарение на чая не се притеснявам заради условията на работа, студеното време или силното слънце. Освен това напитката ме тонизира и ми дава повече енергия и от кафето.

Много мои колеги също решиха да опитат билковата комбинация и отскоро цялата бригада караме на Демир Бозан. Шефът допреди няколко седмици се смееше, че се наливаме сутрин с чай като някакви баби, но и той се присъедини към нас.

Винаги е бил сред най-ревностните защитници на кафето, но в последно време признава единствено Демир Бозан. И споделя, че след една чаша сутрин се чувства по-бодър отколкото след цяла кана кафе.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *