Демир Бозан реши проблема с прекалено удължената ерекция

Откакто пия Демир Бозан вече не измъчвам жените с правенето на повече от 3-часов непрекъснат секс

Казвам се Румен. Още от първия ми полов контакт, когато бях на 21 години, разбрах, че имам проблем със секса. Успя да ми стане “малкия Румен” много бързо и лесно, но така и не успях да изпитам удоволствие и не успях да свърша в продължение на 5 часа. Момичето, с което бях, изпита няколко оргазма, но аз така и не можах да свърша. Не изпитах дори никакво удоволствие, а се чувствах по-скоро отегчен. Рекорд е, че тя пожела да направим секс отново след седмица и отново издържа на 3-часовото упражнение. Вероятно, защото е с военно обучение. Въпреки това аз така и не постигнах удоволствие.

Това се повтори с всички следващи партньорки, но те си тръгваха на края на втория час, получили своето и нямащи желание да се мъчат с мен. Когато намерих любовта на живота си и се ожених реших, че това трябва да спре.

Заразпитвах познати доктори и сексолози и те ми казаха за билковата комбинация Демир Бозан. Чаят от Анадола бил направо вълшебен и на много хора помогнал в сексуалния живот. Веднага си поръчах няколко от интернет. Закупих си една опаковка и цял месец чинно го пиех.

На края на месеца се усети подобрение в сексуалния ми живот. За пръв път успях да изпитам удоволствие с жена ми, като този път не я измъчвах толкова.

Така Демир Бозан стана моя доверен партньор в леглото.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *