С Демир Бозан сенната ми хрема се успокои

Здравейте. Пише ви Теодора Владимирова от София. Искам да ви благодаря за билковата комбинация Демир Бозан.

С нейна помощ успявам да се справя с мъчителната сенна хрема, която ме тормози всяка пролет.

Преди да започна да пия Демир Бозан, пролетните месеци бяха истински кошмар за мен. Работя като възпитател в детска градина и можете да си представите колко е приятно да кихам по цял ден. По едно време дори се налагаше да оставам в сградата, докато колежките ми са с децата вън. Което ми беше доста неприятно.

За Демир Бозан научих от една колежка. Тя пиеше чая от доста време и беше изключително доволна от това. Благодарение на билковата комбинация се бе спасила от редица здравословни проблеми. Реших да опитам и аз и си поръчах чая. Оказа се, че наистина има ефект.

Още след първата седмица започна да се успокоява хремата ми. Излизането навън вече не беше проблем и с удоволствие излизах навън с децата. Благодарение на билковата комбинация Демир Бозан малко по малко забравих за сенната хрема и се радвам на отлично здраве.

Enjoyed this post? Share it!

 

One thought on “С Демир Бозан сенната ми хрема се успокои

  1. Аз съм абсолютен свидетел, че Демир бозан е смърт за сенната хрема! Аз лично с него се лекувам, когато има нужда. От година на година симптомите лека-полека отстъпват, но ефектът нито веднъж не е закъснял. Даже последния път нямах никакви симптоми, но го взех ей-така по навик и вече се надявам окончателно да го спра, защото мисля, че се отървах завинаги!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *