С Демир Бозан забравих за спазмите в стомаха

Благодарение на Демир Бозан си върнах апетита, отново се храня нормално и съм напълно спокойна

Здравейте. Пише ви Марина Тодорова. На 45 години съм и пия Демир Бозанвече няколко месеца. Благодарение на редовната консумация на чая, успях да се освободя от болките в стомаха и отново да се храня нормално.

Имам неспокоен стомах от доста време и когато съм напрегната, първо там се отразява проблемът. Не мога да хапна почти нищо, защото веднага го връщам обратно. Притесня ли се за нещо, стомахът ми буквално се свива на топка и докато не овладея нервите, си остава така.

По принцип съм доста слаба, но през последните месеци заприличах на скелет. В работата имаме доста проблеми и от вълнение не мога нищо да хапна. Постоянно се притеснявам, неспокойна съм, а близките и приятелите ми сериозно се тревожат за мен. Майка ми настояваше поне чай да пия и така се стигна до Демир Бозан.

Билките наистина се оказаха спасение за мен. Благодарение на Демир Бозан си върнах апетита, отново се храня нормално и съм напълно спокойна. Възстанових си и теглото, но най-вече стомаха не ми се свива на топка както преди. Само за седмица си върнах нормалните килограми за радост на приятелите и близките ми. Сега редовно приемам билковата комбинация и съм в отлично здраве. От няколко месеца нито съм боледувала, нито имам проблеми със стомаха.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *