Демир Бозан ме спаси от симптомите на менопаузата

Благодарение на Демир Бозан наистина се чувствам отлично

Здравейте. Пише ви Катя Стойкова от Сливен. Купих билковата комбинация Демир Бозан на мъжа ми преди няколко месеца, но искам да споделя и своя опит с нея. Чаят ме излекува от мъчително главоболие, което от месеци ме тормози.

Поръчах билковата комбинация за съпруга си, защото има сериозни проблеми с кръвното. Във форуми прочетох мнения на доволни клиенти и веднага взех една кутия. Мъжът ми за около седмица се оправи, спря да вдига кръвно и да ходи с хапчета на работа и е много доволен от това. И ми предложи и аз да пия чая, защото имам ужасни болки в главата.

Както при всяка жена над 50, и при мен менопаузата въобще не е лека и доста ме тормози. Пия всевъзможни лекарства и таблетки, които потискат другите симптоми, но главоболието е нелечимо. Месеци наред не спя нормално заради него и когато поръчах чая на съпруга си, доста се позамислих дали и аз да не пия от него. След поредния пристъп, не издържах и започнах да пия билковата комбинация Демир Бозан. Напитката помогна и вече няколко седмици се радвам на много спокоен сън и ежедневие.

Благодарение на Демир Бозан наистина се чувствам отлично. Редовно препоръчам билковата комбинация и на приятелките си, които имат проблеми като моите и до момента не спират да ми се хвалят с положителни резултати.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *