С Демир Бозан жена ми отказа цигарите

Демир Бозан оказа благотворно влияние и по друга причина

Здравейте. Пише ви Светослав Пейчинов от София. Поръчвам билковата комбинация повече от година и съм изключително доволен от нея.

Благодарение на Демир Бозан жена ми спря да пуши и окончателно отказа цигарите.

Съпругата ми е страстен пушач, но през последните години това започна да вреди на здравето й сериозно. Постоянно кашляше, по-лесно се разболяваше и накрая докторът в прав текст й каза, че или ще спре цигарите, или ще се разболее от рак.

Тя наистина положи големи усилия да ги откаже, но й беше изключително трудно. Едва след като започна да приема Демир Бозан се успокои малко.

Билковата комбинация й подейства добре още от самото начало. Преди да започне да пие чая, просто се побъркваше без цигара. След една-две чаши обаче желанието да запали намаляваше и прекарваше сравнително спокойно деня.

Демир Бозан оказа благотворно влияние и по друга причина. Преди всеки опит на жена ми да се откаже от никотина завършваше в хладилника. Тъпчеше се безогледно, за да потисне нуждата си от цигари. След месец-два обаче просто не устояваше и се връщаше към тях.

С билковата комбинация Демир Бозан този проблем го нямаше. За първи път, след като спря цигарите, тя не се насочи към храната. Вече шест месеца пие билковата комбинация, спокойна е, и най-вече не изпитва желание да пропуши отново.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *