С Демир Бозан умората изчезва

Вече нося със себе си и по един термос с Демир Бозан на нивата, за да се подкрепям през деня

Здравейте. Пише ви Станко Златев от Бенковски. Работя като земеделец и често осъмвам на нивата от работа. Допреди няколко месеца се чудех дали да не сменям работното място, защото вече не издържах на темпото. Но откакто открих Демир Бозан, се чувствам чудесно.

За билковата комбинация ми каза жена ми. Видели със съседката една реклама в интернет и започна да ме убеждава да го поръчаме. Аз съм малко скептик и на разни чайове не вярвам много-много, но този път отстъпих. Поръчахме чая и започнах да го пия, малко на майтап. Е, ако искате ми вярвайте, направо се родих с него.

Още на третия ден и умората изчезна, и болките в краката, а слънцето не ме дразнеше както преди. Вече нося със себе си и по един термос с Демир Бозан на нивата, за да се подкрепям през деня. Комшиите първо ми се чудеха откъде толкова енергия в мен – вече съм на 50 години, а после като разбраха за чая, взеха да подпитват жена ми откъде го купувам. Сега като седнем вечер със съседите на раздумка, вместо кафе, караме жените си Демир Бозан да ни носят.

Благодарение на билковата комбинация се чувстваме добре и вече никой от нас не се оплаква толкова от топлото време или кръвното.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *