С Демир Бозан вече не се боя от високо кръвно налягане

Публикуваме две мнения за Демир бозан във връзка с употребата му при високо кръвно налягане

Препоръчах Демир Бозан и на приятелки, които също не понасят топлината

Здравейте. Пише ви Маргарита Илиева. Приемам билковата комбинация Демир Бозан от два месеца и съм изключително доволна от нея.

Демир Бозан

Преди да започна да пия Демир Бозан, бях страстен почитател на кафето

Благодарение на чая вече не се притеснявам от горещото време и високото кръвно.

От няколко месеца имам проблеми с кръвното, които доста неочаквано се появиха. Започна да ми се вие свят, получавах пристъпи на гадене и то изневиделица. Всички твърдяха, че е от времето, но аз съм само на 32 и досега не съм имала такива проблеми. Отказах да търся лекарска помощ за този проблем, но веднага приех да си купя Демир Бозан.

Резултатите не закъсняха и съм много доволна от билковата комбинация. Кръвното ми се нормализира още на втория ден и вече нямам никакви проблеми. Преди заради жегата се чувствах като парцал, но благодарение на чая съм бодра и жизнена целия ден. Вече не е проблем за мен да се справям с високите температури – чувствам се наистина добре.

Препоръчах Демир Бозан и на приятелки, които също не понасят топлината. Всички, които го опитаха се чувстват изключително добре и не спират да повтарят, че след една чаша са по-бодри от всякога.

Преди да започна да пия Демир Бозан, бях страстен почитател на кафето. Сутрин просто не можех без него, но откакто приемам билковата комбинация се чувствам по-заредена от всякога.

С билките се радвам на младежко кръвно, високото остана в миналото!

Демир Бозан за високо кръвно

Павел Димитров: Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан

На 55 години съм и откакто навърших 50, започнаха проблемите ми с високото кръвно.

Една вечер просто вдигнах 150 на 110 и на другия ден бях при личния си лекар. Изписа ми един куп лекарства, даде ми един огромен лист с неща, които не трябва да ям и ме изпрати у дома.

Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан

Тогава стана страшно. Жена ми реши, че вече няма да готви по-тежки храни. Спря ми и алкохола. Дори на Нова година не успях да опитам свинско, а вместо вино ми разреши само една бира. Четири години пълен кошмар!

Един ден се оплаквах на комшията, че заради лекарската забрана не мога нищо по-така да хапна, а той ме попита защо не пия Демир Бозан вместо лекарства. Той самият от година и повече се радвал на полезното действие на чая и въобще не се ограничавал в нищо.

Попитах го как да си го купя, поръчах по интернет една кутия и започнах да пия по две – три чаши на ден. Преди и с диетата кръвното ми често стигаше 140, но сега закова на 120 и не мърда. Реших се да рискувам с малко кебапчета и пържолки и кръвното пак си остана нормално. Дори и жена ми се съгласи да похапвам от време на време от любимите си храни и да пийвам с приятели понякога. Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан.

Павел Димитров и съм от Димитровград

Вижте и ТОВА:

Световъртеж в легнало положение. Защо се получава и как да се справим?

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *