Демир Бозан ми помогна да се преборя с умората

Демир Бозан

Доволна съм от Демир Бозан

Здравейте. Казвам се Цветелина. Работя като медицинска сестра в болницата и често се налага да поемам нощни смени. За да съм в добра форма през цялата нощ, винаги пия Демир Бозан.

Започнах да взимам билковата комбинация по препоръка на една колежка. Зимата по принцип съм по-сънлива и уморена, а падне ли сняг, и пет кафета да изпия през нощта, просто няма начин да изкарам будна до сутринта. С помощта на Демир Бозан обаче вече не се чувствам толкова уморена и потисната през зимата и по-леко ми минават нощните смени.

Прави ми впечатление и че откакто пия чая, вече не съм толкова напрегната и нервна сутрин, намалих и кафетата. Преди да започна да приемам Демир Бозан, бях много неспокойна след дежурство. Сега нощните смени не са проблем за мен. Жизнена и енергична съм всеки ден с билковата комбинация. Някои от приятелките ми се отнасят доста скептично към Демир Бозан и ползите от него, но след като видяха резултатите, също започнаха да си го поръчват.

Доволна съм от Демир Бозан – билковата комбинация за мен е начин бързо и лесно да се преборя с умората и да съм адекватна и отпочинала и в най-критичните ситуации. А благодарение на чая се чувствам именно така.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *