Забравих за морската болест с Демир Бозан

Здравейте, аз съм Стоянка Белчева. Пише ви една щастлива пътешественичка, която успя да се пребори с морската болест единствено благодарение на Демир Бозан.

Демир Бозан

Още след първата чаша чай Демир Бозан стомахът ми се успокои

Пия билковата комбинация от години, заради проблеми с кръвното и я взех със себе си и по време на ежегодната ни екскурзия тази година. Почивката ни включваше и двуседмична обиколка с кораб, което ми причини доста неудобства.

Дали заради мисълта, че съм в открито море или по други причини, но първите няколко дни по цял ден повръщах и ми се гадеше. Нервният ми стомах не понасяше дори хапчетата срещу ужасното гадене, които взимах. Добре, че съпругът ми се сети да ми направи чай от Демир Бозан и това спаси почивката ни.

Носех билковата комбинация с нас, в случай че се простудим, а тя ми помогна да се справя с морската си болест. Още след първата чаша чай Демир Бозан стомахът ми се успокои, а след втората дори успях да хапна, въпреки че предишните два дни дори мисълта за храна изглеждаше ужасна.

По време на цялото пътуване пиех по чаша-две от билковата комбинация Демир Бозан и така успях да се справя с проблема. Забравих напълно за морската болест и гаденето. Ваканцията ни бе спасена, а годишнината от сватбата – отпразнувана както подобава.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *