Демир Бозан ми помогна за болките в корема

Здравейте. Казвам се Стоил Карамитев и съм от Враца. Страдам от дълги години от болки в стомаха, но благодарение на Демир Бозан забравих за тях.

демир бозан

Демир Бозан ме спаси от стомашни болки

Пил съм различни лекарства. Докторите през няколко месеца ми изписваха нова рецепта, а жената вкъщи ми вареше непрекъснато чайове и бульони. На всичкото отгоре и толкова отслабнах, че вятър ще ме издуха. Но благодарение на Демир Бозан си върнах добрата форма.

За билковата комбинация Демир Бозан научи жена ми. Чула от наша съседка за чая и нали е по експериментите, реши да ме пои с него. В началото не исках да чуя за илачи – беше ми писнало от чайове и лекарства. В крайна сметка обаче реших да започна да пия и бързо си върнах здравето.

Сега пия Демир Бозан по три пъти на ден и съм много добре. Отново се храня нормално, а не само със супички и бульони. Храната отново придоби вкус за мен, а успях да върна и теглото си. Всъщност откакто пия Демир Бозан вече не ме измъчват болките в стомаха и безсънието. Билковата комбинация премахна стомашното ми неразположение и отново съм здрав и силен. Благодарение на Демир Бозан забравих напълно за проблемите си и се чувствам нов човек – жизнен и доволен всеки ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *