С билките се радвам на младежко кръвно, високото остана в миналото!

Здравейте. Казвам се Павел Димитров и съм от Димитровград. На 55 години съм и откакто навърших 50, започнаха проблемите ми с високото кръвно.

Една вечер просто вдигнах 150 на 110 и на другия ден бях при личния си лекар. Изписа ми един куп лекарства, даде ми един огромен лист с неща, които не трябва да ям и ме изпрати у дома.

Демир Бозан

Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан

Тогава стана страшно. Жена ми реши, че вече няма да готви по-тежки храни. Спря ми и алкохола. Дори на Нова година не успях да опитам свинско, а вместо вино ми разреши само една бира. Четири години пълен кошмар!

Един ден се оплаквах на комшията, че заради лекарската забрана не мога нищо по-така да хапна, а той ме попита защо не пия Демир Бозан вместо лекарства. Той самият от година и повече се радвал на полезното действие на чая и въобще не се ограничавал в нищо.

Попитах го как да си го купя, поръчах по интернет една кутия и започнах да пия по две – три чаши на ден. Преди и с диетата кръвното ми често стигаше 140, но сега закова на 120 и не мърда. Реших се да рискувам с малко кебапчета и пържолки и кръвното пак си остана нормално. Дори и жена ми се съгласи да похапвам от време на време от любимите си храни и да пийвам с приятели понякога. Сега отново се радвам на младежко кръвно и вкусна храна благодарение на Демир Бозан.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *