С Демир Бозан преодолях проблемите със стомаха

Здравейте. Пише ви Валерия Николова. Купих Демир Бозан преди месец заради проблеми със стомаха.

Чаят успокои нервния ми стомах и ми помогна да се храня отново нормално.

Преди години имах сериозни хранителни проблеми, които с времето преодолях. Преди няколко месеца обаче те отново се появиха. Работя под огромен стрес по важен проект и почти нямам време да хапна. Покрай проблемите с работата си докарах и проблеми със стомаха.

Непрекъснато ми се гадеше, не можех да ям нормално, стомахът ми просто се свиваше на топка. За три месеца изгубих повече от 10 килограма от теглото си. Личният ми лекар бе категоричен, че всичко е на нервна почва, но дори и хапчетата, които ми предписа, не помогнаха.

От проблема ме спаси една колежка, която ми препоръча Демир Бозан. Сподели опита си с билковата комбинация с мен и горещо ми препоръча чая. Тъй като просто нямах какво да губя, си поръчах една кутия. Само след седмица се чувствах много по-добре.

Стомахът ми се успокои, апетитът ми се върна, гаденето изчезна напълно, а нервното напрежение отшумя. Малко по-малко започнах да се храня отново нормално и възстанових теглото си. Демир Бозан много ми помогна – не само за проблемите със стомаха, но и за здравето ми като цяло.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *