Паническо разстройство: Излекувани и техни разкази. Лечение с билки за паник атаки

Паническо разстройство. Излекувани разказват своите истории. Как се постига лечение с билки на панически атаки? Народно лечение на паник атаки.

Много хора се питат има ли реално излекувани от паническо разстройство? Искат да ги видят. Затова направихме допитване в нашата специална група за здраве във Фейсбук, която се казва „Живот и Здраве“ и има над 3570 членове. Отговориха ни десетина души, които донякъде или напълно са се оправили от тревожно или пък паническо разстройство. Свързахме се с някои от тях с молба да ни предоставят свои снимки и по-подробна история.

Така се сдобихме с тези разкази по-долу, които дават абсолютно потвърждение на това, което знаехме и преди: Че да, паник атаките се лекуват и лечението им може да бъде трайно, ако освен стандартните методи се прилагат и билки. Народното лечение трябва да бъде съпътстващо към официалното. Много помага и медитацията.

Представяме ви разказите на трима излекувани от паническо разстройство, за своите начини на лечение на паник атаки с достъпни и действащи билки.

Публикуваме отзивите им по тяхно настояване, като дори те се съгласиха да ни предоставят и снимки, защото наистина това, което пишат, е изключително и ще помогне на много заинтересовани също да се освободят от неприятните и натрапчиви симптоми.

Три от билките се усилват взаимно при паник атаки!

Ценното в Демир бозан е котешката стъпка. Има десетки рецепти на английски, в които тя може да се използва самостоятелно при панически атаки. Аз съм ползвала с голям успех при паника най-обикновен чай от котешка стъпка, който действа наистина мигновено. Когато имаш атака, вариш един чай, пиеш и минава. Но лошото е, че не е трайна, после атаките се връщат.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство

Цветелина Анастасова

Докато в Демир бозан котешката стъпка се съчетава с глог (това е прочутата в Русия билка, известна като боярищник). В комбинацията двете билки се усилват като се вземат заедно. Също към това се добавя и действието на полския хвощ. Трите билки дават по-траен ефект върху лечението на паническо разстройство.

Вътре в Демир бозана има още 5 билки, които се слагат за по-фина „корекция“ на първите три. Шестте правят ефекта супер траен и най-вероятно необратим. Поне при мен вече две години няма проблем.

Факт е също така, че първо започнах с нормалните терапии и лекарствата, които ми помагаха, но не водеха до пълно излекуване. Затова се принудих да потърся народно лечение, за да имам наистина сериозен резултат. Но по време на пиенето на чая не съм спирала нито хапчетата, нито ходенето при терапевта. Той първоначално беше малко против всякакви билки и традиционни лечения, но постепенно дойде на моето мнение. Той си промени възгледите за народната медицина, когато видя, че при мен билките дават ефект. А това се случи още в края на първия месец от началото на редовния ми прием на чая.

Цветелина Анатастасова, Варна

Още ТУК: Народно лечение на паник атаки с билки, упражнения и специални трикове!

Билките действат жестоко, но само ако се взимат както трябва

Искам да кажа нещо за редовното вземане на билките. Аз в началото бях много подозрителна, като допускам, че това в голяма степен се е дължало и на самата ми диагноза. Докато поръчвах билките по телефона, изредих всички въпроси, които ми дойдоха на ум по няколко пъти. Каква е гаранцията, че ще получа оригиналния Демир бозан, а не някое менте? Има ли излекувани реално от паническо разстройство? Цената не е ли висока? Продава ли се по аптеките (продава се в някои аптеки, например във Фрамар и др.).

И покрай многото въпроси и отговори пропуснах да чуя най-важното: Че трябва редовно да се взимат. Не че не ми го казаха, но аз бързах да задавам още и още въпроси и пропуснах това нещо. Затова и първия път като поръчах, не ми подейства. Аз пиех чайовете един път на ден и после цял ден се самонаблюдавах и се ядосвах, че не ми действа. Пих цяла седмица и нямаше ефект. После изхвърлих кутията и една година не съм искала и да чуя за Демир бозан. След това обаче попаднах на една приятелка, която се беше излекувала именно с тази комбинация. Тя ми и каза, че съм идиот и че ако не ги пия редовно поне 3-4 седмици, не бива да очаквам ефект.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство 8438437

Михаела Илиева

Билките действат бавно. Аз все още бях ядосана и отказвах да слушам. Тогава тя ми каза, че ще ми подари една кутия, но само ако ѝ обещая да я пия редовно.

Съгласих се. Наистина – при нормален прием по 3 пъти в деня ефектът идва след около седмица-две. Това ме насърчи да продължа и после да повторя с още една кутия. Ето, вече мина година и 9 месеца и аз нямам атаки. Излекувана съм или поне имам доста трайно подобрение.

Също така е хубаво да кажа, че работа може да ви свърши само чаят на „Фарма витал“. Той е оригиналната комбинация, а другите, които може би ще ви предложат в аптеката, са по-евтини, но не действат. Знам това от една позната, която се е набутала да купува евтиното и така е загубила една година в периодични паник атаки.

Михаела Илиева, Велико Търново

Излекувах се, но преди това пробвах всички ментета

Моята грешка беше, че в началото се заядох за цената. В крайна сметка това са 6 най-обикновени билки, които може да се купят от аптеката и човек да си ги забърка. Може дори сам да си ги набере. Защо трябва да дава 43 лева за тях? По този начин похарчих много повече, като купих всички възможни фалшификати на Демир бозан, които успях да открия. Даже при някои и повторих. Но така и не ми подействаха.

Едва след като се бях тотално отчаяла, попаднах на една сродна душа, която пишеше във форумите за аналогичните си патила́ с ментетата на Демир бозан. Тя казваше, че когато е спряла ментетата и е минала на оригинален Демир бозан, нещата категорично са тръгнали към подобрение. Така е, казах си, като сме много икономични, ще платим по два пъти. Поръчах накрая от оригиналния.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство лечение с билки

Анастасия Пенева

Не беше въпросът в тези 43 лева, а просто се страхувах, че ще се прецакам. Но нали именно от страховете си се опитваме да се излекуваме?! Поръчах и пих чайовете редовно. Ефектът дойде бавно – чак след 3-ата седмица. Но нали бях платила, не можех да го спра чая по-рано.

Цялата работа се оказа в това, че билките от оригиналния Демир бозан на „Фарма витал“ се берат в прецизно избрано време на годината, съхраняват се при много особени и специфични условия, обработват се по тайна технология и се смесват в традиционна пропорция, която идва от древността и е по рецепта на старите ходжи. Докато ментетата внасят билки от Китай, доколкото разбрах, и тези билки може да не са съвсем същото, за което ги представят. Плюс това знаете как е в Китай. Те подпалиха целия свят с коронавируса, спазват нулева хигиена, метат билките направо от пода, заедно с фасовете от цигарите, които са изплюли. Много може да се каже. Но ще спра дотук, защото ме е яд.

И изведнъж оригиналният Демир бозан подейства! Поръчах втори. Действието беше още по-добро. Паническите атаки изчезнаха. Не са се появявали, вече трета година тече. Може би и аз съм в отбора на щастливите излекувани от панически атаки!

Анастасия Пенева, Русе

Пишете ни и вие по-долу в нашия форум за коментари! Изпратете ни мнението си, ако сте успели да се излекувате от паническо разстройство. Какви лекарства сте пили? Какво народно лечение сте приложили? Ползвали ли сте Демир бозан? От оригиналния ли взехте или от ментетата? Помогна ли ви? Пишете ни ТУК!

Enjoyed this post? Share it!

 

2 thoughts on “Паническо разстройство: Излекувани и техни разкази. Лечение с билки за паник атаки

  1. Има ли реални случаи на паническо разстройство, излекувани с лекарства? Мисля, че не, защото хапчетата по принцип не се правят така, че да дадат краен и окончателен резултат. Те все пак са стока, която трябва да се продава периодично. Ако всички хора се излекуват, кой ще им купува хаповете? Така че те действат само върху симптомите, а не върху причините. Когато ги спреш, всичко почва отначало, целият ужас! Има обаче хора, които са се излекували сами, спонтанно, като са намерили причината и са я отстранили. Това обикновено се случва с медитация. Много добър вариант е така наречената „ретроспекция“ от Рудолф Щайнер и също така „работа с биографията“. Поинтересувайте се! Много помагат! Това са форми на медитация, чрез които добиваш контрол върху живота и съдбата си. Разбираш смисъла на цялата история, на биографията си. Така се преодоляват паник атаките в продължителен аспект. Действието на медитацията може да се засили с билки, каквито са Демир бозан. Но ако сте по-търпеливи, може и без тях.

  2. Как да действаме срещу периодични панически атаки? Лечение с билки е единият от вариантите, който за мен е най-добрият. Като бърз ход за кратко въздействие, това си е класическото хапче от валериан, мента и глог. То ме успокоява без забавяне. Но после пак паник атаките се връщат, разбира се. За трайно решение се ползва комбинацията Демир бозан, ако не попаднете на някой фалшификат. Оригиналната рецепта се прави у нас от „Фарма витал“ и струва 43 лева. Разбира се, можете да пиете и нещо по-евтино, но от него рискувате паник атаките да зачестят. Вие си знаете. Като други средства за лечение, което може да мине за билково и народно, бих споменал капките на Бах. Действат много хубаво. Чаят от лайка е също добър и също временно средство. Мента и маточина са супер. Настойка от риган. Мед от време на време. Дяволската уста, това е билка, която също я наричат страшниче. Опитайте всичко това и скоро ще разберете кое е вашето народно средство, кое ще ви доведе до пълно излекуване. Защото то е напълно възможно!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *