3-ма излекувани от паническо разстройство: За лечението на панически атаки с билки

Представяме ви разказите на трима излекувани от паническо разстройство, за своите начини на лечение на паник атаки с достъпни и действащи билки.

Публикуваме отзивите им по тяхно настояване, като дори те се съгласиха да ни предоставят и снимки, защото наистина това, което пишат, е изключително и ще помогне на много заинтересовани също да се освободят от неприятните и натрапчиви симптоми.

Три от билките се усилват взаимно при паник атаки!

Ценното в Демир бозан е котешката стъпка. Има десетки рецепти на английски, в които тя може да се използва самостоятелно при панически атаки. Аз съм ползвала с голям успех при паника най-обикновен чай от котешка стъпка, който действа наистина мигновено. Когато имаш атака, вариш един чай, пиеш и минава. Но лошото е, че не е трайна, после атаките се връщат.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство

Цветелина Анастасова

Докато в Демир бозан котешката стъпка се съчетава с глог (това е прочутата в Русия билка, известна като боярищник). В комбинацията двете билки се усилват като се вземат заедно. Също към това се добавя и действието на полския хвощ. Трите билки дават по-траен ефект върху лечението на паническо разстройство.

Вътре в Демир бозана има още 5 билки, които се слагат за по-фина “корекция” на първите три. Шестте правят ефекта супер траен и най-вероятно необратим. Поне при мен вече две години няма проблем.

Цветелина Анатастасова, Варна

Билките действат жестоко, но само ако се взимат както трябва

Искам да кажа нещо за редовното вземане на билките. Аз в началото бях много подозрителна, като допускам, че това в голяма степен се е дължало и на самата ми диагноза. Докато поръчвах билките по телефона, изредих всички въпроси, които ми дойдоха на ум по няколко пъти. Каква е гаранцията, че ще получа оригиналния Демир бозан, а не някое менте, има ли излекувани реално от паническо разстройство, цената не е ли висока, продава ли се по аптеките (продава се в някои аптеки, например във Фрамар и др.). И покрай многото въпроси и отговори пропуснах да чуя най-важното: Че трябва редовно да се взимат. Затова и първия път като поръчах, не ми подейства. Аз пиех чайовете един път на ден и после цял ден се самонаблюдавах и се ядосвах, че не ми действа. Пих цяла седмица и нямаше ефект. После изхвърлих кутията и една година не съм искала и да чуя за Демир бозан. След това обаче попаднах на една приятелка, която се беше излекувала именно с тази комбинация. Тя ми и каза, че съм идиот и че ако не ги пия редовно поне 3-4 седмици, не бива да очаквам ефект.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство 8438437

Михаела Илиева

Билките действат бавно. Аз все още бях ядосана и отказвах да слушам. Тогава тя ми каза, че ще ми подари една кутия, но само ако ѝ обещая да я пия редовно.

Съгласих се. Наистина – при нормален прием по 3 пъти в деня ефектът идва след около седмица-две. Това ме насърчи да продължа и после да повторя с още една кутия. Ето, вече мина година и 9 месеца и аз нямам атаки. Излекувана съм или поне имам доста трайно подобрение.

Михаела Илиева, Велико Търново

Излекувах се, но преди това пробвах всички ментета

Моята грешка беше, че в началото се заядох за цената. В крайна сметка това са 6 най-обикновени билки, които може да се купят от аптеката и човек да си ги забърка. Може дори сам да си ги набере. Защо трябва да дава 43 лева за тях? По този начин похарчих много повече, като купих всички възможни фалшификати на Демир бозан, които успях да открия. Даже при някои и повторих. Но така и не ми подействаха. Едва след като се бях тотално отчаяла, попаднах на една сродна душа, която пишеше във форумите за аналогичните си патила с ментетата на Демир бозан. Тя казваше, че когато е спряла ментетата и е минала на оригинален Демир бозан, нещата категорично са тръгнали към подобрение. Така е, казах си, като сме много икономични, ще платим по два пъти. Поръчах накрая от оригиналния.

Излекувани от панически атаки - 01 паническо разстройство лечение с билки

Анастасия Пенева

Не беше въпросът в тези 43 лева, а просто се страхувах, че ще се прецакам. Но нали именно от страховете си се опитваме да се излекуваме?! Поръчах и пих чайовете редовно. Ефектът дойде бавно – чак след 3-ата седмица. Но нали бях платила, не можех да го спра чая по-рано.

И изведнъж той подейства! Поръчах втори. Действието беше още по-добро. Паническите атаки изчезнаха. Не са се появявали, вече трета година тече. Може би и аз съм в отбора на щастливите излекувани от панически атаки!

Анастасия Пенева, Русе

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *