Излекувах се от тревожно разстройство. Истории за депресия и паника

Няколко истории и мнения „Как се излекувах от тревожно разстройство“, „Как преодолях паническото разстройство“. Кои билки са добри при генерализирано тревожно разстройство?

Те ни изпратиха историите си с цел да популяризират начините, по които са постигнали успех чрез различни лекарства, билки и медитативни упражнения. Ще се радваме да публикуваме и още мнения за това, как може да се преодолеят симптомите на генерализираното тревожно разстройство.

Андрей: Най-много ми помогнаха билките и жена ми

Поставиха ми диагнозата „генерализирано разстройство“ още преди 4 години и през това време досега съм пил какви ли не лекарства, ходил съм на терапии и дори на врачка. Жена ми ме закара. Излекувах се от тревожно разстройство!

Симптоми и диагноза

Симптоми и лекарства. Излекувах се от тревожно разстройствоСимптомите ми бяха абсолютно класически – постоянен страх, нервен стомах, непрекъснато напрежение отвътре, дразнех се от абсолютно всички и не можех да се концентрирам напълно върху каквото и да е. Това се е съпътствало със суха уста, едно замайване в главата и стегнати мускули. Разклатени нерви. Прескачането на сърцето и изпотяването бяха нещо, с което започвах да свиквам.

Поставиха ми диагнозата на „Руски“ 86 в Пловдив, където е общо казано лудницата. Докторът ме разпитва за симптомите, които ми тежат, за обремеността ми в семейството. Действително дядо ми също имаше нещо такова като тревожно разстройство, но той много пиеше и го отдавах на това. Изписа ми една камара лекарства, които вършеха работа за момента и след това пак се връщаше старото положение.

Всъщност трябва да кажа, че подкрепата на жена ми ми е действала най-добре през това време. Тя ми намери в интернет и специални упражнения за отпускане и концентрация, които свършиха по-добра работа от медикаментите. Така открих медитацията и тя много ми помага и до днес.

Как ми подействаха билките
Андрей Танков: Излекувах се от тревожно разстройство

Андрей Танков

Жена ми също така ми откри и билките Демир бозан, които трябваше да пия по три пъти на ден в рамките на месец – месец и малко отгоре. Защото не успявах всеки ден да ги пия точно по три пъти, а някой път съм пропускал, затова приемът отиде към една седмица в повече от отредения месец.

Облекчението беше забележително в дните, когато наистина приемах чая по три пъти и по-слабо в дните, в които съм пропускал. Но така или иначе сухата уста престана да е суха за този месец и нещо, сърцето спря да прескача и да ме плаши до смърт, изпотяването се появяваше само когато стане наистина горещо и най-важното – страховете изчезнаха.

По-късно поръчах Демир бозан още два пъти, но честно да си кажа, май нямаше нужда да го правя. Просто не можех да се нарадвам на напредъка в лечението и исках да си затвърдя постигнатото. И така го пих общо три месеца и малко отгоре. От тогава мина повече от година и половина. Симптомите не са се върнали. Мога да кажа с риск да ме чуе Дяволът следното нещо: „Излекувах се от тревожно разстройство“

Андрей Танков, Пловдив

Албена: Евтиното излиза скъпо, а скъпото – изгодно!

Може би появата на тревожно разстройство при мен е била провокирана от това, че в детството съм имала тежка психическа травма, защото баща ми почина, когато бях на 9 години. Бързо след него си заминаха и баба ми и дядо ми, вероятно от мъка по сина си. Това на мен ми се отрази съсипващо, въпреки че в началото си мислех, че съм силна и че не ми е направило никакво впечатление. Дори и не плаках.

После разбрах, че е било по-добре да плача, защото като се отнесох хладно към трагедията, аз съм я избутала надолу в подсъзнанието си и тя е действала от там през целия ми живот доскоро. Това ми го обясни сериозен доктор – психотерапевт, при когото ходих няколко месеца. Ситуацията с моите страхове беше започнала да става непоносима и се наложи да се обърна към лекар.

Лекарства и медитация

Упражнения и терапия. Излекувах се от тревожно разстройствоИмах непрекъснато прекомерно голямо сърцебиене, страхувах се и се потях крайно неприятно. Събуждах се с пресъхнала уста и често имах паник атаки, които ме изкарваха извън релси. Не смеех да предприема нищо по-значимо в живота си и това ме водеше надолу по наклонената плоскост. Мои приятели, с които съм говорила, ми казаха, че това вероятно е тревожно разстройство и че то може да се оправи с малко лекарства (антидепресанти) и медитативни техники.

Те бяха прави, но само донякъде. Защото лекарствата и техниките, които психотерапевтът ми даваше, наистина помагаха, но само за месец-два. По всичко изглеждаше, че ще трябва да гълтам илачи цял живот. Затова потърсих някакво по-трайно решение и като се зарових в интернет, попаднах на много хора, излекували се от паническо разстройство с билковата комбинация Демир бозан.

Внимание: Фалшификати!
Албена Николова: Излекувах се от тревожно разстройство

Албена Николова

Първоначално поръчах от евтиния Демир бозан и само си потроших парите и времето. Казвали са ми, че евтиното излиза скъпо, но страховете ми да не се набутам ме спираха да си поръчам от оригиналния Демир бозан на „Фарма витал“. 43 лева не ми се даваха за нещо, за което не знам дали ще ми помогне или не. По-късно обаче научих, че евтините билки се пускат само с цел печалба и при тях не се държи на качеството. Затова и не помагат. Макар и със закъснение, поръчах от истинския Демир бозан.

И още на втората седмица, след като пих чая по три пъти дневно, усетих значително намаляване на симптомите. Страховете започнаха да се стопяват и получих отнякъде енергия и смелост да потърся някакъв бизнес, с който може да се захвана. Паник атаките спряха изведнъж и повече не се появиха, а минаха вече две години от тогава – и няма! Сърцето започна да бие нормално. Преодолях така нареченото социално тревожно разстройство, което имах. С две думи: Билките за нерви са супер добри, само не правете моята грешка да поръчвате ментета!

Албена Николова, София

Пишете ни и вие! Нека да помогнем на хората, които искат да се освободят от тревожното разстройство! За най-интересните писма, които бъдат публикувани, сме предвили специални награди.

Още истории и мнения

Вижте и ТОВА:

Лекарства за паник атаки | 10 идеи за най-добрите

Видео

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Излекувах се от тревожно разстройство. Истории за депресия и паника

  1. Интересно, всички са преодоляли тревожното ра, стройство с Демир Бозан
    Дано не е реклама, Ше ползвам

  2. Имах миналата година тежка депресия с нервно психично разстройство и симптоми бяха много тежки, а също и хапчетата, които ми предписаха. Пълни със странични ефекти. Спях по 10 часа на ден и ходех като сомнамбул по улиците. То и с тази пандемия съвсем станаха трудни нещата, защото те психират отвсякъде. Пих от тези билки и усетих, че имат ефект някъде на третата седмица от редовното приемане. После ги спрях, нямах повече нужда от тях. Но мисля, че заради билките сега нещата са ок и изглежда нямат намерение да се развалят отново.

  3. Тези билки са много добри за излекуване от паническо разстройство, а също и от екстрасистоли. Всякакви сърдечни истории, такива, които са свързани с психиката, с кръвното или пък с пречистването на кръвта, са много по темата. Аз лично не съм ги ползвал но моят брат вземаше от тях, защото имаше генерализирано тревожно разстройство с паник атаки.

  4. Аз също се излекувах от тревожно разстройство, като ходих на терапия по ТЕС, след това бях на капките на Бах и въобще беше купон. Но страховете си оставаха. Накрая посегнах към билките. И те са, които ми помогнаха реално да се справя!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *