Билки за имунитет и средства за трайно подобряване на имунната система + Демир бозан

Едно от основните действия на Демир бозан е засилването на имунната система. Тези билки за имунитет влияят по троен начин върху спирането на болестите и самолечението.

Демир бозан представлява комбинация, изготвена по оригинална и тайна рецепта на ходжите, която става особено популярна и в България през последните години. Ето как действат тези билки:

Същност на имунитета

Да засилим имунитета значи да увеличим невъзприемчивостта и устойчивостта на организма ни към дествието на различни болестотворни фактори. Тези влияния имат способността да изменят хомеостазата, тоест да нарушават здравословното равновесие в организма и да предизвикват тази или онази болест. Между другото тук става въпрос не само за бактериите и вирусите, но и за злокачествените болести.

Хранене при имунитет

Като едно от условията за повишаване на имунитета е правилното хранене, тоест да се спазва здравословен режим на хранене. Може той да не е строг и по часове, но все някаква закономерност трябва да има. Ритъмът дава на организма сили сам да се справя с болестите. Това е, което засилва жизнеността ни и ни дава енергия да се развиваме и да се лекуваме сами. Освен това трябва и да се разбира какво се яде, яденето трябва да е съзнателна дейност.

Пречистване на кръвта

Билките Демир бозан имат способността да засилват именно тази енергия, с която тялото се самолекува. Те въздействат най-напред на кръвта, като я прочистват от шлаките и всички безумия, които поглъщаме с храната – всевъзможните въглехидрати, отрови, оцветители, консерванти и т.н. Обикновеното нормално хранене е това, което ни разболява и убива. Една изпита кока-кола може да доведе със себе си непредвидими последици. Билките са за това, да пречистят кръвта и тялото.

Укрепване на душата

Другото въздействие на билките Демир бозане това, че те укрепват и силите на душата. Дори и да не вярвате в съществуването на душата, сигурно отчитате така наречените „психосоматични фактори“. Тоест когато човек е притеснен, има страхове и паник атаки, изпада в депресия, страда от безсъние, натъжава се след раздяла с близък или голяма загуба, този човек е по-склонен да се разболее от какво ли не. Демир бозан атакува причините за болестотворната психосоматика. Той премахва всички тези тревожни и потиснати състояния, които бързо и необратимо намаляват имунитета.

Излекувах се от тревожно разстройство. Ето как! (2 реални изповеди)

Прочистване от паразити

Третата функция на Демир бозан е успокояването и изчистването на стомашно-чревния тракт. Знае се, че имунитетът много често пада жертва на различни паразити, които живеят в червата на човека. Билките бързо-бързо прогонват или директно унищожават тези натрапници.

Общото действие

Дори само един курс с такива билки дава забележителен резултат. Още в средата на едномесечния цикъл на приема му вие усещате как безпокойствата и психосоматичните причини изчезват, как организмът се изчиства и се изпълвате с енергия.

Тук публикуваме три отзива на хора, които са успели да регулират имунитета си с помощта на билките. Те ни позволиха да споделим с вас тези мнения, като дори ни изпратиха свои снимки, след като ги помолихме. Пишете ни и вие. За нас вашите отзиви и обратната връзка са важни!

Мнения за билките при имунитет

Клеева тинктура за имунитет

Винаги при нужда ползвам клеева тинктура за имунитет, като я взимам от кварталната аптека. Когато леко ми се зачерви гърлото, купувам и си слагам няколко капки заедно с малко мед. И ми минава. Но това е от ден до пладне. Трайно действие против всякакви заболявания имат билките Демир бозан, които засилват имунитета за поне една година напред и през това време не се разболяваш от нищо. Първоначално сбърках, че купих евтин Демир бозан, който изобщо не ми помогна, и вече бях убедена, че всички са маскари. Но после прочетох за фалшификатите и реших да опитам отново с истинския Демир бозан на Фарма витал, който струва 43 лева. Само след месец пиене на чая вече се чувствах толкова добре, че нямаше как сама да не направя разликата между оригинала и ментето. От тогава всяка година си правя по един курс и нямам никакви грижи.

Магдалена Стоянова, Варна

Хуморален имунитет и билки
Д-р Никола Аврамов Билки за имунитет Демир бозан 02

Д-р Никола Аврамов

Като лекар мога да ви кажа, че хуморалният имунитет е средство, чрез което тялото се защитава от инфекция, като произвежда антитела, насочени към чуждите смеси, които попадат в кръвообращението. Те се считат за потенциално опасни. Това е част от адаптивния имунитет, активиран в отговор на конкретна заплаха, за разлика от вродения имунитет, който е постоянно активен, но не толкова ефективен. Точно тази част от общия имунитет на човека се засилва, когато той пие билки. Те въздействат на течностите като засилват производството на белтъчни антигени. Тези белтъци се разтварят в кръвта и в другите течности на организма и спомагат за изчистването им. Така действа Демир бозан. Сам пия от тези билки, защото действието им е осезаемо дори и само след прием от един месец. Препоръчвал съм ги и на много хора, които са ми искали нещо за имунитет. Действат безотказно!

Д-р Никола Аврамов, София

Шуслерови соли за имунитет
Валентин Михайлов Билки за имунитет Демир бозан 03

Валентин Михайлов

За имунитет взимам принципно шуслерови соли с номера три, седем и шест, като се прилага специална схема за приема им. Струват около 20 лева. Но понякога вършат работа, а друг път не вършат. Зависи от много неща. Това, което ми е харесало и за което мога да гарантирам, че е абсолютно мощно, когато става дума за имунитет, е комбинацията Демир бозан. Но говорим само за оригиналната от 43 лева. Другите не стават, никакъв имунитет не засилват. Действието на билките е много бързо и доста трайно. Пият се един месец, но може и два, ако прецените. После засилването на имунитета е толкова добро, че дълго време няма да се сетите за лекарства, ако въобще се сетите. Още по-добре действат, разбира се, ако се съчетаят със здравословно хранене. Имам предвид намаляване на сладките неща и хляба. Опитайте и споделете и вие ефекта! Добри билки са тези на „Фарма витал“.

Валентин Михайлов, Русе

Вижте и ТОВА:

3-ма излекувани от паническо разстройство: За лечението на панически атаки с билки

А също и ТОВА:

Още по темата можете да прочетете от следните авторитетни източници: Съвети; Хранене; Витамини.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 thoughts on “Билки за имунитет и средства за трайно подобряване на имунната система + Демир бозан

  1. Всички имуноглобулини, които участват в механизма на имунитета, са белтъци. За да може те да се доставят в процеса на предпазване от болести, на организма му трябват аминокиселини, и то много. Така че ни трябва белтъчна храна, дори не е нужно тя да е непременно месо, пилешко, риба и яйца, но може да посягаме и към растителните белтъци.

  2. Имунитетът винаги опира до едно нещо – до витамини. И то не просто на Допелхерц или Мопелхерц, а за истински витамини от плодове и зеленчуци. Проблемът с натуралните продукти обаче е, че те най-често са отровни. Карат ги от Чили, от Никарагуа и от другаде и ги третират с такива химикали, че е най-добре да не ги ядем, а директно да ги изхвърляме. Така че пак се връщаме на темата да си ги гледаме сами. Иначе не става. Хем ядеш автентични витамини, хем и физическа дейност извършваш, която ти усилва допълнително имунитета.

  3. Когато ми трябва бърз ефект, имам изписана хомеопатия за имунитет от мой доверен класически хомеопат, при който ходя най-редовно. За грип ползвам Хийл Енгистол, а при по-леките настинки взимам популярния Инфлуцид. Също много ми помага шуслерова сол №3. Но най-ценното от всичко е комбинацията Демир бозан, която трябва да се вземе за 43 лева (иначе може да попаднеш на брутален фалшификат, който да ти стъжни живота!). Хубавото при нея е, че заздравява имунитета трайно, просто усилва съпротивителните възможности на организма и бързата му способност да си възвръща здравето, когато е възникнало някакво смущение. Пия чая един път в годината, обикновено в края на есента, когато ще имам нужда от засилване на имунитета. От доста време не съм посягала към Енгистола.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *