С Демир Бозан отново имам гъста и дълга коса

Здравейте. Пише ви един рокаджия на 42 години. Благодаря ви за билковата комбинация Демир Бозан.

С нейна помощ отново се радвам на гъстата грива, която имах едно време.

С приятели като млади, често забивахме по приятелски купони и нощни заведения. Обикаляхме по морето с останалите рок групи и изнасяхме тук-там концерти. Известни не станахме, правехме го за удоволствие, но с годините изявите ни намаляха. Преди година-две пак се събрахме с идеята да направим една обиколка като едно време. Претърпяхме голямо разочарование – хората ни се смееха, вместо да ни аплодират.

Решихме да се стегнем, започнахме да репетираме сериозно, обърнахме внимание и на външния си вид. Всички горе-долу приличаме на рокери, но от моята грива няма и следа. То не бяха маски, шампоани, таблетки – накрая на жена ми й писна и ми каза или да си купя перука или да започна да пия Демир Бозан. Много държах да имам естествена грива и започнах да пия билковата комбинация.

Една година по-късно косата ми вече е до раменете и продължава да расте. Даже е по-гъста и лъскава, отколкото беше едно време. Благодарение на билковата комбинация Демир Бозан се чувствам прекрасно и с приятелите ми отново обикаляме по участия. Феновете ни се радват, а аз съм щастлив, защото с Демир Бозан отново имам гъста коса.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “С Демир Бозан отново имам гъста и дълга коса

  1. Здравейте!Незнам дали точно тук е мястото,но тази билка дали може да се пие от дете?Дъщеря ми е на 2 години и има алопеция ареата!Пробвахме какво ли не,но резултата е временен!

    • Принципно това не се отнася само за Демир бозан, а за всяка билка. Не се препоръчва на бременни, кърмачки и деца да приемат каквито и да било билки и то не защото непременно ще им стане нещо, а защото те и техните близки са склонни да отдават всяко отклонение от нормата на билките.

  2. Здравейте!
    Бих искал да знам дали този продукт /“Демир бозан“/ лекува генетичния косопад.
    Благодаря предварително за отговора.

    • Здравейте! Искаме да ви уверим, че билковата комбинация Демир бозан в никакъв случай не лекува генетичен косопад, а само помага при косопад, причинен от стрес или от химия.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *