Мнения за Демир бозан за нерви. Цена на чай при проблеми с нервите

Кой чай да пием при проблеми с нервите? Какви мнения съществуват за Демир бозан за нерви? Защо цената му е такава? Кой Допелхерц е добър?

Опитваме се да съберем всички мнения за Демир бозан за нерви, които съществуват. Затова призовахме читателите да оставят своя отзив ТУК или във формата за коментари, в нашия форум. Някои от тях изтегляме горе в текста, други остават по-долу в мястото за мнения. Там ще можете да виждате периодично какво ново се появява.

Демир бозан за нерви

Известният Д-р Пашкулев обяснява, че в някои региони на страната под Демир бозан се разбира кандилколистно обичниче, в други става дума за бабини зъби, а в трети, четвърти и пети се говори за жълтениче, гайтаника и шапиче. Това са поне 5 различни билки, които се ползват за различни неща. Така че ако човек търси билка Демир бозан, първо трябва да си изясни нейното латинско наименование, после да види дали тя помага за това, за което му трябва и след това да поръчва. Защото Демир бозанът от Чирпанско не е същият като Демир бозана от Благоевградско и ако ги объркате, можете да имате проблеми. Другояче стоят нещата с комбинацията Демир бозан. Тя върши работа при над 500 заболявания, включително и свързани с нервите, и няма странични ефекти, комбинира се с всякакви лекарства и помага без проблем.

Защо цената е такава?

Потребителка с псевдоним FBID1 пише в БГ-мама, че е имала проблем с разбирането на точната цена на Демир бозан за нерви. Първоначално тя е търсила отделна билка с това име и се е натъкнала на различни билки. Оказва се, че в много от регионите си имат своя билка, която наричат Демир бозан. И всички те имат различни качества, различно действие и най-често са несъвместими. След това дамата се натъква на много фалшификати. Даже си купува един от тях, изпробва го без никакъв успех и така стига до оригинала на Фарма Витал, който се предлага на цена от 43 лв.

Кой Допелхерц е добър за нерви?

За нерви се използват различни продукти на Допелхерц, като най-популярният от тях се нарича „Спокоен ден“. Има също така и „Спокоен сън“ от същия бранд и много други, сред които „Комплекс ДЕПО“. Всички те могат да се приемат заедно с Демир бозан, като взаимно усилват действието си.

Какво да правим при проблеми с нервите?

При проблем с нервите най-добре е да преминете към режим с повече движение и физическа работа. Добър вариант е да си вземете къща със земя за обработване. Ранното лягане и медитацията много помагат за лечение на нервите и тревожността. Ако спазите тези условия, не ви трябва чай за успокоение на нервите. Но няма и да ви навреди. Чаят е по-скоро за случаите, в които не можете да си позволите нито една или някаква част от горните препоръки. Той може да компенсира донякъде липсата на нейното изпълнение, но е добре полека-лека да се ориентирате към по-здравословен начин на живот.

Ето и едно мнение за Демир бозан. Оставете и вие ТУК своя отзив!

Мнение: Ето какво пия за нерви!

Здравейте. Пише ви Катя Проданова от Нова Загора. Преди три месеца започнах да пия билковата комбинация Демир Бозан, заради проблеми с нервите.

Не мога да спя, ядосвам се непрекъснато, нервно ми е – просто беше кошмар. Изпокарах се с всички вкъщи, а дъщеря ми дори заплаши да се изнесе, ако не се успокоя. За да успокои положението у дома, майка ми ме накара да пия билковата комбинация Демир Бозан. Тя редовно си поръчва чая заради проблеми с кръвното, но този път настоя аз да го взема. Благодарение на билковата комбинация вече се чувствам много по-добре.

Вече трети месец пия Демир Бозан, а сякаш съм нов човек

Катя Проданова

Вече трети месец пия Демир Бозан, а сякаш съм нов човек. Чувствам се по-силна, спокойна, по-малко се ядосвам, напрежението, което преди ме тресеше вече не ме измъчваше просто изчезна. В работата също забелязаха промените и колежките не се умориха да питат на какво се дължи.

Не можаха да повярват, когато им казах, че билковата комбинация Демир Бозан ми е помогнала за напрежението. Повечето от тях и днес все още са скептични, но у дома всички са щастливи, че отново съм спокойна и уравновесена. Благодаря ви за билковата комбинация Демир Бозан, която предлагате. С нея успях да си върна спокойствието и да забравя за нервността напълно.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 thoughts on “Мнения за Демир бозан за нерви. Цена на чай при проблеми с нервите

  1. Психотерапевтът е професионален слушател. Той само задава въпроси и те води нанякъде, за да разбереш, че страховете ти са неоснователни и че в крайна сметка си идиот. Те понякога изписват антидепресанти, за да им е по-лесно, но тези хапчета не бива да се пият постоянно, а най-много до 2-3 месеца, като в това време се намаляват до пълно спиране. Няма как да се гълтат по-дълго, защото почват да предизвикват допълнително безпокойство. Истината е, че с депресията човек се справя сам. Психотерапевтът само насочва, а антидепресантите даже пречат с течение на времето. Билковите чайове като Демир бозан могат да ускорят процеса, стига да не попаднете на фалшификати и да не се опитвате да си правите смеските сами.

  2. Страховата невроза може да се лекува с чай, но задължително трябва да добавите и психотерапевт, за да знаете кога всъщност имате трайно подобрение от чая и от терапията. И да знаете кога да спрете. Така като се съчетават нещата, стават по-бързо. Не съветвам да се обръщате към психиатър, защото ще ви дадат всякакви истории, които се дават на наркоманите. Айде няма нужда!

  3. Много хора се оплакват от високата цена на оригиналния Демир бозан, защото има всякакви фалшификати на по-ниска цена. Някои даже си купуват билки от билковата аптека и си ги смесват. Но аз разбрах, че в оригиналната комбинация се съдържат билки в различни пропорции, които не са посочени на кутията. Тях никой не ги знае. Освен това и самото качество на билките е различно. От „Фарма Витал“ използват свежи билки, които се берат от Рила, а не се внасят от Китай като фалшификатите. Така че много внимавайте какво пиете. Билки можете да си поръчате и от „Али Баба“, но после всъщност не знаете какво пиете и колко бързо ще ви умори! Аз залагам само на оригиналния „Демир бозан“ и съм доволна.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *