С Демир Бозан забравяте за световъртежите

Демир Бозан е вашето решение ако имате такива проблеми!

Виене на свят или световъртежите се появяват по много и различни причини. Световъртеж може да получите при намалено кръвоснабдяване на мозъка, както и при ниска кръвна захар.

Ако страдате от виене на свят, избягвайте резките движения с глава. Плавно извръщайте глава!

Демир Бозан за няколко месеца ще преустанови неприятното виене на свят. Билковата комбинация подобрява кръвообращението и увеличава притока на кръв до мозъка.

Ако причината за вашите световъртежи е ниското ниво на кръвна захар, Демир Бозан също ще донесе облекчение, защото билковата комбинация се е доказала като ефективно средство за регулиране на нивото на кръвната захар.

Ако сте забелязали, че световъртежите ви спохождат внезапно, забравете за резките движения, започнете да се изправяте плавно от седнало или легнало положение.

Демир Бозан ще ви избави от световъртежите, независимо какво ги причинява, но можете да му помогнете с няколко съвсем елементарни и прости упражнения: бавно завъртайте  главата в едната посока няколко пъти, след което сменете посоката и заппочнете кръгово въртене в другата посока.

Още на първия месец от приема на Демир Бозан ще доловите пърите признаци на подобрени, но за цялостно излекуване е нужен един кувс поне от три месеца.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *